Ліцензія на міжнародні вантажні перевезення

У сучасній глобалізованій  економіці логістика має важливе значення, так як постачальники і покупці товарів чи сировини можуть знаходитись на значній відстані один від одного і навіть у різних країнах. Сьогодні ми не купуємо у найближчого постачальника, а у того, в якого кращі умови, якість, сервіс. Для міжнародних перевезень власних вантажів, а також товарів замовників по території інших держав необхідна ліцензія на міжнародні вантажні перевезення. Для транспортування небезпечних вантажів та відходів на вантажному автотранспорті по території України, а також в інші країни потрібна ліцензія на перевезення небезпечних вантажів та відходів.

Експерти ТОВ «Західно-українська юридична компанія» беруть на себе всі формальності з підготовки документів та їх подачу в “Укртрансбезпеку” для отримання відповідної ліцензії на перевезення. Окрім того, Ви отримаєте фахові  юридичні консультації з питань, пов’язаних з ліцензуванням перевезень і господарською діяльністю. Запис на консультацію за телефоном 066-6595949 .

Крім того, на час військового стану є можливість скористатися процедурою подачі документів он-лайн.

Ліцензія на міжнародні вантажні перевезення необхідна тим підприємцям, які планують займатися транспортуванням продукції за кордон вантажним транспортом або ввозити товари з інших країн. Транспортна ліцензія видається тільки у разі відповідності поданих документів ліцензійним умовам. Якщо вам потрібна ліцензія на міжнародні перевезення, то зателефонуйте нам вже зараз! Завдяки нашому досвіду з вирішення подібних завдань, ми допоможемо ефективно реалізувати ваші бізнес-ідеї та отримати дозвільні документи у стислі строки.

Строк підготовки документів – 2-3 робочих дні. Термін розгляду документів – 2-10 робочих днів. Строк дії ліцензії – безстроково.

Вартість послуг 9 000,00 грн. Додатково оплачується держмито.

Запис на консультацію за телефоном 066-6595949

Інші статті:

Трудовий Договір з нефіксованим робочим часом

Останнім часом трудове законодавство зазнало суттєвих змін у зв’язку із введення в Україні воєнного стану та не тільки. Адже, чинний Кодекс законів про працю не зовсім відповідає реаліям сучасного життя, написаний в далекому 1971 році, тоді коли економічні відносини в країні були побудовані на держплані і не було приватної власності. Кодекс не відображає реального співвідношення інтересів усіх учасників трудового процесу.

Тому виникла необхідність запровадити зміни, які би в повній мірі відповідали інтересам обох учасників трудових правовідносин – роботодавця та працівника.

Одною із таких змін є введення особливого виду трудового договору – трудовий договір з нефіксованим робочим часом.

Відповідно до стаття 21-1 Кодексу Законів про працю, Трудовий договір з нефіксованим робочим часом – це особливий вид трудового договору, умовами якого не встановлено конкретний час виконання роботи, обов’язок працівника виконувати яку виникає виключно у разі надання роботодавцем передбаченої цим трудовим договором роботи без гарантування того, що така робота буде надаватися постійно, але з дотриманням умов оплати праці, передбачених цією статтею.

Роботодавець самостійно визначає необхідність та час залучення працівника до роботи, обсяг роботи та в передбачений трудовим договором строк погоджує з працівником режим роботи та тривалість робочого часу, необхідного для виконання відповідної роботи. При цьому повинні дотримуватися вимоги законодавства щодо тривалості робочого часу та часу відпочинку.

Окрім того, роботодавець має дотримуватися перелічених в статті 21-1 КЗпП умов оплати праці.

Важливо враховувати, що кількість договорів з нефіксованим робочим часом у роботодавця не повинна перебільшувати одну десяту частину від його загальної кількості трудових договорів. Водночас ті роботодавці, в яких працює менш ніж 10 працівників, мають право укласти лише 1 трудовий договір нового типу. За порушення цих правил передбачені штрафи.

Примірна форма трудового договору з нефіксованим робочим часом затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері трудових відносин. Таким органом є Міністерство економіки України.

Проте, роботодавець може розробити таку форму трудового договору самостійно, враховуючи всі положення статті 21-1 КЗпП України.

Ми маємо досвід підготовки тексту Трудового договору і можемо Вам допомогти розробити Трудовий Договір,який би включав основні умови праці, режим роботи, умови оплати праці. При підготовці трудового договору ми врахуємо специфіку трудових відносин саме у Вашій компанії.

Для замовлення послуги звертайтесь за телефоном 066-6595949

Інші статті:

Реєстрація торгової марки

Отримайте Свідоцтво про реєстрацію торгової марки

і юридичний захист Вашого бренду.

Вартість від 3 900 грн.

Строк підготовки документів 1-3 дні.

Записуйтеся на консультацію за телефоном 066-6595949

Послуга з реєстрації ТМ включає в себе повний цикл:

попередній пошук по базах вже зареєстрованих і поданих на реєстрацію брендів, що дасть змогу визначити чи є тотожна або схожа торгова марка до Вашої чи вона унікальна;

визначення класів з МКТП (Міжнародної класифікації товарів і послуг), які відповідають видам діяльності Вашого бізнесу і цілям реєстрації бренду;

підготовка заяви на реєстрацію з додатками;

подача заяви і юридичний супровід розгляду пакету документів;

юридичні консультації з питань інтелектуальної власності і використання ТМ;

отримання Свідоцтва.

Вам потрібно надати лише свої паспортні дані і логотип у електронній формі та узгодити алгоритм співпраці за телефоном 066-6595949.

Реєстрація торгової марки відкриває перед Вами можливість отримувати додатковий легальний дохід (роялті) від інтелектуальної власності, можливість укладати договір франчайзингу і заробляти більше на своїй бізнес моделі. Це справді чудові можливості масштабування, співпраці з партнерами і розвитку бізнесу. Ви офіційно зможете продати свій бренд чи вкласти його як внесок у спільний бізнес, у статутний капітал компанії.

Результат нашої роботи – це юридичний захист бренду через отримання свідоцтва про реєстрацію торгової марки. Ви здобудете статус власника ТМ і виключне право на використання логотипу. Свідоцтво про реєстрацію ТМ – це реальний юридичний захист від недобросовісної конкуренції, плагіату, інтелектуального піратства, підробок.

Також Ви отримаєте право використати логотип з назвою іноземною мовою для вивіски і реклами.

Телефонуйте нам – 0666595949

Будемо раді зустрітись в нашому офісі в м. Івано-Франківську чи запропонувати послуги юриста дистанційно.

Якщо Ви виробляєте товари чи надаєте послуги під розробленим Вами брендом і бажаєте захистити себе і свій бізнес від недобросовісної конкуренції, а також збільшити попит на свою продукцію чи послуги, то Вам неодмінно потрібно зареєструвати свою торгову марку (знак для товарів та послуг).

Оскільки процедура реєстрація торгової марки досить об’ємна та потребує значних зусиль та відповідних знань, «Західно-українська юридична компанія» пропонує Вам свою допомогу. 

Інші статті:

Реєстрація ТОВ

Пропонуємо юридичні послуги з реєстрації фірми (ПП, ТОВ) на замовлення Клієнта. Працюємо одразу! Вивчаємо документи та інформацію, формуємо пропозицію ще до першої зустрічі, щоб вона була максимально продуктивною.

Як результат Ви отримаєте готову юридичну особу з усіма реквізитами, печаткою і пакетом документів для роботи.
Строк виконання – 2-3 робочих дні.

Документи для реєстрації ТОВ:
– паспорти та ідентифікаційні номери засновників і керівника;

Необхідна інформація:
– назва компанії, її адреса і телефон;
– розмір статутного капіталу і розмір часток кожного учасника;
– основні напрямки діяльності.

Комплексна послуга з реєстрації бізнесу включає в себе  підготовку установчих документів (статут і протокол), підбір видів діяльності за КВЕД, державну реєстрацію компанії, виготовлення печатки, реєстрація платником ПДВ чи ЄП, а також юридичні консультації щодо оподаткування, структури власності і управління, використання найманої праці.

Якщо Ви хочете працювати як фізична особа – підприємець ми допоможемо Вам зареєструватись та пройти усі формальні процедури в податковій службі при обранні спрощеної системи оподаткування.

Вартість державної реєстрації ТОВ (ПП, ФГ) з одним учасником – 4 500,00 грн + 400 грн за другого і кожного наступного учасника.
Вартість підготовки і подачі документів для реєстрації на єдиний податок – 500,00 грн.
Вартість підготовки і подачі документів для реєстрації платником ПДВ – 800,00 грн.

Вартість підготовки пакету документів для реєстрації компанії без подачі державному реєстратору та в ДФС – 2 500,00 грн.

Вартість подачі державному реєстратору готового пакету документів, без перевірки – 1 200 грн.

Вартість послуги з реєстрації ФОП – 1 900,00 грн.

Вартість державної реєстрації Благодійного фонду, Громадської організаціїї, Кооперативу  – 6 500,00 грн .

Вартість реєстрації ТОВ у Польщі – від 1 000 євро.

Отримайте професійну консультацію юриста в спеціалізованій компанії вже зараз. Зателефонуйте нам – 066-6595949.

Додаткові послуги:
– допомога при відкритті рахунків у банку;
реєстрація платником єдиного податку та/або ПДВ;
– отримання електронного цифрового підпису;
– реєстрація на митниці.

Ми знаємо як швидко зареєструвати бізнес і вміємо це зробити професійно!

Крім того, 1 місяць безкоштовного юридичного консультування у подарунок.

Зателефонуйте нам – 0666595949

Інші статті:

Послуги з ліквідації бізнесу

Ліквідація юридичної особи (ТОВ, ПП)

У разі, коли Ваш бізнес досяг своїх цілей чи діяльність компанії втратила свою актуальність, а Ви все одно несете витрати по утриманню непрацюючої фірми, ми допоможемо ліквідувати юридичну особу або продати її новим власникам.

Послуга включає в себе:

– підготовка і реєстрація рішення про припинення;

– супровід перевірки податкової служби;

– супровід перевірки пенсійним фондом;

– підготовка і подача ліквідаційного балансу та звітності;

– підготовка та передача до архіву документів підприємства;

– реєстрація ліквідації юридичної особи в ЄДР;

– або продаж фірми новим власникам та зміна складу учасників, директора та адреси.

Процедура ліквідації складний та багатоетапний процес, який триває близько 4-6 місяців. Іноді ліквідація ускладняється через минулу діяльність, конфлікти з партнерами, проблеми з документами.

Вартість послуг з ліквідації юридичної особи від 18 000,00 грн. Додатково оплачуються витрати та офіційні платежі.

Вартість припинення підприємця від 4 000,00 грн.

Запис на консультацію за телефоном

066-6595949

Юридично правильно проведена ліквідація компанії дає свободу від зобов’язань по утриманню неактуальної компанії, розірве ланцюг, що пов’язує активи власника чи бізнесу з минулою діяльністю та старими документами. Власники компанії у наслідок ліквідації отримають майно фірми у приватну власність з мінімальними витратами на переоформлення.

У окремих випадках, більш вигідним рішенням буде продаж фірми новим власникам, які зможуть використати новопридбану юридичну особу у власних бізнес проектах чи професійним ліквідаторам, що приймуть на себе тягарі ліквідаційних процедур.

Іншою формою ліквідації є реорганізація юридичних осіб:

– перетворення – зміна організаційно-правової форми організації бізнесу, наприклад з ПП у ТОВ;

– поділ, виділ – створення на базі одного підприємства кількох, що дозволяє поділити активи між партнерами чи напрямками бізнесу;

– злиття, приєднання, поглинання – об’єднання кількох компаній в одну, консолідація зусиль чи активів бізнес партнерів чи купівля більшою компанією меншого бізнесу.

Запис на консультацію за телефоном 066-6595949

Чому Вам слід звернутися до нас?

Тому, що маємо досвід вирішення таких проблем, маємо готові рішення, компетентний персонал та партнерів.

В процесі надання послуги, Ви отримаєте фахові юридичні консультації і готові практичні рішення, які забезпечать додаткову цінність.

Гарантуємо професійний підхід, відмінний результат, який відповідає очікуванням, дає впевненість і спокій.

Ми допоможемо вирішити проблеми через минулу діяльність, конфлікти з партнерами, проблеми з документами.

Запис на консультацію за телефоном 066-6595949

Зверніться до нас і ми допоможемо Вам вибрати оптимальний варіант ліквідації Вашої компанії, з найбільшою вигодою саме для Вас.

Телефонуйте вже зараз

0666595949

Будемо раді зустрітись в нашому офісі в м. Івано-Франківську чи запропонувати послуги юриста дистанційно.

Інші статті: